Hondenschilderijen en -portretten: Prijzen

Alle schilderijen worden geschilderd met olieverf en laag voor laag opgezet op doek. U heeft de garantie dat u een persoonlijk schilderij ontvangt, waar u jarenlang van kunt genieten. Een uniek en persoonlijk cadeau en de mooiste herinnering voor elke dierenvriend.

Alle schilderijen worden professioneel opgespannen en desgewenst voorzien van een mooie lijst (prijs op aanvraag). Elk schilderij is bij oplevering helemaal klaar om op te hangen.

Nu: € 800 € 499

HONDENLIEFHEBBER? LET OP: TOT 300 EURO KORTING
MAAK NU GEBRUIK VAN DE HONDENSCHILDER ACTIE

Oktober 2019 - Omdat wij de komende tijd extra tijd beschikbaar hebben om te schilderen, heeft De Hondenschilder op dit moment een heel speciale aanbieding voor hondenliefhebbers: een eigen mooi geschilderd hondenportret (naar wens maat 30x40c, 50x60cm, of 60x90cm) van De Hondenschilder, nu van € 800 voor € 599. De eerste 10 bestellingen krijgen daarnaast nog € 100 extra korting. Wees er snel bij, want de actie is tijdelijk. Bestel vandaag om er zeker van te zijn dat u gebruik kunt maken van deze korting.
PS: Altijd al iemand een keer het perfecte hondenschilderij cadeau willen geven? Dan is dit een unieke kans.
PPS: Bestel nu en ontvang binnenkort uw hondenportret helemaal klaar om op te hangen met deze speciale actiekorting.

Wilt u de aanbieding van De Hondenschilder niet mislopen? Stuur ons dan nu uw foto toe en De Hondenschilder kijkt vrijblijvend of deze geschikt is voor een mooi schilderij.

» Neem nu contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Hond schilderij