<< Meer hondenschilderijen en portretten Eigen schilderij bestellen >>

Portret hond

Groot hondenportret van de Engelse bulldog Spyke, met veel aandacht geschilderd tot de laatste snorharen. De hond is geschilderd met verlopende neutrale achtergrond, waardoor het een mooi klassiek portret schilderij is geworden. Spyke was op moment van schilderen 3 jaar oud.

Al meer dan 3000 hondenliefhebbers vinden onze schilderijen leuk. Kijk ook op Facebook:

Portret hond
Portret hond - Hondenportret met neutrale achtergrond

Detail beelden van het schilderij

Portret hondPortret hond

Foto's die gebruikt zijn voor het schilderij

Portret hond

Reactie van de opdrachtgever...

Ik heb het schilderij laten maken voor mijn partner voor zijn verjaardag. Hij wist er niets vanaf. Toen hij het schilderij uitpakte dacht hij in eerste instantie dat het een foto was, zo realistisch geschilderd. Toen ik hem vertelde dat het geschilderd was, was hij nog enthousiaster. Hij vond vind het geweldig. Het schilderij heeft inmiddels een prominente plek bij ons in de huiskamer. En nog altijd krijgen we veel enthousiaste reacties erop. We zijn er nog altijd heel blij mee. Het lijkt pecies op Spyke. Overal in de huiskamer kijkt hij je aan. Het is een geweldig schilderij. Super bedankt daarvoor.

Dit is een van de schilderijen van de Hondenschilder. De Hondenschilder verzorgt schilderijen en portretten van honden in opdracht.

<< Meer hondenschilderijen en portretten Eigen schilderij bestellen >>