<< Meer hondenschilderijen en portretten Eigen schilderij bestellen >>

Hondenportret 3 honden

Samen staan ze op het schilderij: Boston, Bully en Dempsey. De honden vormden altijd samen echt een roedel en lagen altijd bij elkaar (over elkaar) in 1 mand. Boston (de bovenste hond op het schilderij) is een Amerikaanse staffordshire terrier reu. Zijn naam dankt hij aan het feit dat hij toen hij nog pup was dezelfde tekening als een bostonterrier op zijn kop had. Dempsey, de jongste uit het stel, is ook een vrolijk Amerikaanse staffordshire terrier (teefje). De drie honden, die allemaal op leeftijd zijn overleden, hebben altijd een speciale plek gehad in het gezin. Op basis van drie foto's is het schilderij van de drie honden geschilderd en zijn zo vereeuwigd op het doek.

Al meer dan 3000 hondenliefhebbers vinden onze schilderijen leuk. Kijk ook op Facebook:

Schilderij honden 3
Hondenportret 3 honden - Portret van honden Boston, Bully en Dempsey

Detail beelden van het schilderij

Schilderij honden 3Schilderij honden 3

Foto's die gebruikt zijn voor het schilderij

Schilderij honden 3Schilderij honden 3Schilderij honden 3

Reactie van de opdrachtgever...

"Ik heb het schilderij van de drie honden dit weekend gegeven. Nou kan je zeggen dat ie emotioneel is ontvangen. Mijn man vond het schilderij echt ontzettend mooi. Hij kon ook precies vertellen van welke foto's de koppen genomen waren. We waren al een hele tijd op zoek naar iemand die onze honden kon neerzetten zoals ze waren. Moet je zeggen dat dat erg moeilijk is want ik ben precies, maar hij nog meer. En jullie hebben het echt voor elkaar gekregen. Complimenten. Trouwens van de rest die tot nu toe het schilderij hebben gezien, vonden ze het stuk voor stuk ontzettend mooi."

Dit is een van de schilderijen van de Hondenschilder. De Hondenschilder verzorgt schilderijen en portretten van honden in opdracht.

<< Meer hondenschilderijen en portretten Eigen schilderij bestellen >>