Een schilderij laten maken van mijn hond

De Hondenschilder verzorgt schilderijen van honden in opdracht. Een schilderij van uw hond laten maken is eenvoudig:
 1. Stuur ons uw foto('s). Stuur nu uw foto >>
 2. Wij mailen u een vrijblijvende prijsopgave.
 3. Na uw akkoord en aanbetaling (25%) gaat de Hondenschilder aan de slag.
 4. Hoe gaat het in zijn werk? Bekijk hier hoe uw schilderij wordt geschilderd.
 5. Het schilderen duurt circa 3 weken. Zodra het schilderen klaar is, mailen wij u een foto van het schilderij ter goedkeuring.
 6. U laat ons weten of het schilderij naar wens is. Eventuele wijzigingen zijn ook mogelijk. Na eventuele wijzigingen, sturen wij u een nieuwe foto.
  U loopt geen enkel risico: mocht u onverhoopt na aanpassingen toch niet tevreden zijn, dan geldt onze 100% niet-tevreden-geld-terug garantie.
 7. Helemaal tevreden? Dan ronden we het schilderij af. We laten het drogen, spannen het op en lijsten het desgewenst in.
 8. Het drogen (olieverf heeft een relatief lange droogtijd) en afronden van het schilderij duurt circa 3 weken. De randen van het schilderij zijn beschilderd - inlijsten is dus optioneel. Onze lijstenmaker helpt u met een vrijblijvende suggestie voor een lijst.
 9. Uw schilderij is klaar! U haalt het op, of wij bezorgen het op uw adres.
 10. Het schilderij kan zo aan de muur. Een ophangsysteem wordt bijgeleverd. Bekijk diverse schilderijen uit onze praktijk.
  Inclusief droogtijd is de totale levertijd van begin tot eind circa 6 weken. Heeft u meer haast? Laat het ons weten bij uw bestelling - we vinden een oplossing!