Werkwijze

Home / Werkwijze

Een schilderij laten maken

De Hondenschilder verzorgt schilderijen van honden in opdracht. Een schilderij van uw hond laten maken is eenvoudig:

Vraag en antwoord

De Hondenschilder werkt op basis van door u aangeleverde foto’s. U hoeft dus niet naar ons toe te komen. Stuur ons (per post of digitaal per email) de mooiste foto van uw hond, wij denken dan graag met u mee over de beste manier waarop wij een levensecht olieverfschilderij voor u kunnen maken.
Bijna elke foto of afbeelding is geschikt voor een schilderij. Omdat wij elk schilderij met de hand schilderen, kunnen we details improviseren (zoals ontbrekende details, beschadigingen op de originele foto, etc.). Mail ons uw foto(‘s) toe en we geven u vrijblijvend advies.

De schilderijen van de Hondenschilder zijn erg betaalbaar. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met professionele kunstenaars en lijstenmakers kunnen wij u een zeer voordelig aanbod doen, zonder in te leveren op kwaliteit. De kosten van uw schilderij of portret zijn afhankelijk van het formaat en complexiteit van het schilderij. Bekijk onze prijslijst voor een overzicht. Stuur ons uw verzoek toe en u ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave.

Na drie weken na aanvang van het schilderen, sturen we u een foto van uw schilderij toe. Zodra u ons heeft laten weten helemaal tevreden te zijn, duurt het daarna nog circa drie weken om het schilderij te laten drogen en af te werken. De totale levertijd is daarmee circa zes weken. Heeft u het schilderij eerder nodig of voor een speciale datum? Laat het ons weten en we vinden een oplossing!

Als uw schilderij klaar is en opgespannen of ingelijst, pakken we het schilderij stevig in. In overleg met u bepalen we waar het schilderij naartoe gestuurd kan worden, waarna een betrouwbare koeriersdienst het schilderij veilig bij u aflevert.

Heeft u een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar info@hondenschilder.nl of bel naar 033 – 2857847.